RunRyder RC
WATCH
 1 page 842 views POST REPLY
Home✈️Aircraft🚁HelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix simulator issue with dx8
12-24-2015 06:46 AM  3 years ago
Topic Vote0Post 1
Ayres_08

rrNovice

Ardmore,Ok

MyPosts All Forum Topic
Phoenix simulator issue with dx8
Hey guys,

I have used Phoenix with my 9303 but i now have a dx8. I did the new tx setup on the sim and i am having an issue with the throttle. My mode 2 throttle acts as the rudder, rudder does nothing, ail/else works ok. Has anyone ever had this issue? I have spent countless hours trying to figure this out. If someone has an answer or can send me their file for the dx8 that would be great. My email is brandonayres@rocketmail.com
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-24-2015 06:47 AM  3 years ago
Ayres_08

rrNovice

Ardmore,Ok

MyPosts All Forum Topic
I have v4 by the way.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-01-2016 11:09 PM  3 years ago
dkshema

rrMaster

Cedar Rapids, IA

MyPosts All Forum Topic
How's the DX8 setup? Sounds like you have some rather odd channel assignments going on.

Phoenix only looks at what comes out of the TX buddy box port, it doesn't interpret. When you run through the Phoenix TX calibrate stuff, do the rudder and throttle sliders work as expected?

V4 isn't the problem, but while you're at it, you should update to current stuff. V5.5i.
-----
Dave

* Making the World Better -- One Helicopter at a time! *

Team Heliproz
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 842 views POST REPLY
Home✈️Aircraft🚁HelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix simulator issue with dx8
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Friday, July 19 - 9:36 am - Copyright © 2000-2019 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online