RunRyder RC
WATCH
 2 pages [ <<    <     1     ( 2 )    >    >> ] 2194 views Post Reply
HomeRC & Power✈️Aircraft🚁HelicopterFlybarless Rotor Head SystemsBrain iKon › iKON w/ Jeti Mezon 130 issue...
06-25-2014 08:47 PM  6 years ago
rsun

rrNovice

Denmark

MyPosts All Forum Topic
So you sold the Mezon, or do you use it on another unit.

Just thinking about getting on for my new build on an Forza 700 with a Ikon.
Rene
I have used all my sick days, so I called in dead
SHARE  PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
06-06-2015 04:34 PM  5 years ago
hyflyr

rrApprentice

Baton Rouge, LA

MyPosts All Forum Topic
We saw this issue last week and thought it was a power problem. It was not a power problem as the same setup was originally fine. Turns out the binding on the satellites got corrupted. Rebinding the TX to the Ikon stopped the resets. Now pitch pumping works with 0 problems.Scott
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-06-2015 07:03 PM  5 years ago
prototype3a

rrApprentice

Christiansburg,VA

MyPosts All Forum Topic
I've had problems with mezons if the signal wire of the telemetry lead sees a ppm signal.~Drew
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 2 pages [ <<    <     1     ( 2 )    >    >> ] 2194 views Post Reply
HomeRC & Power✈️Aircraft🚁HelicopterFlybarless Rotor Head SystemsBrain iKon › iKON w/ Jeti Mezon 130 issue...
Print TOPIC

 5  Topic Subscribe

Sunday, February 28 - 5:50 am - Copyright © 2000-2021 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online