RunRyder RC
WATCH
 3 pages [ <<    <    ( 1 )     2      3     NEXT    >> ] 10232 views POST REPLY
01-01-2013 06:26 PM  7 years ago
Topic Vote0Post 1
FARRL

rrApprentice

LEESBURG GA. USA

MyPosts All Forum Topic
YS 60 SR
Just got a YS 60. Loving it so far more power than my OS 55 anyone else had good luck with the YS?
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-02-2013 04:12 AM  7 years ago
Scooterpilot

rrKey Veteran

Southern, California

MyPosts All Forum Topic
Been running the same motor in a Raptor X50 FBL....hasn't missed a beatTwo G-4's & X50's YS60SR,Futaba 18SZ/12Z/14FG, ,Rail Blades Rep
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-03-2013 12:47 AM  7 years ago
John Krebs

rrVeteran

Pittsburgh, PA

MyPosts All Forum Topic
I love mine. Been running it on 15% lately and it still has plenty of power.

John
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-12-2013 11:45 PM  7 years ago
FARRL

rrApprentice

LEESBURG GA. USA

MyPosts All Forum Topic
Bad ass motor!
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-20-2013 11:50 PM  7 years ago
lightningrc

rrElite Veteran

UK

MyPosts All Forum Topic
Been running mine with my Rossi 57 pipe , mine also not missed a beat , way more torque than my Rossi and very smooth
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-23-2013 10:40 AM  7 years ago
ch-47c

rrElite Veteran

san jose, ca

MyPosts All Forum Topic
Bought two last year when they came out, but have been busy at work and not been able to put in my twin N5c builds. Can't wait. Hope they are as easy to tune like my 3 YS50s.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-30-2013 06:10 AM  7 years ago
Tbird

rrKey Veteran

Indiana

MyPosts All Forum Topic
can you share you needle settings? just trying to get an idea where to start..
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-30-2013 07:42 AM  7 years ago
lightningrc

rrElite Veteran

UK

MyPosts All Forum Topic
Follow the manual mine were spot on , slowly click in on med an high .

Once set there's no messing , leave it slightly rich as it has so much torque power is not an issue
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-30-2013 08:57 AM  7 years ago
Ace Dude

rrProfessor

USA

MyPosts All Forum Topic
I put one in my Vibe 50 recently. Just hoping for some decent weather to break it in.  
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-08-2013 05:34 PM  7 years ago
Njheli1

rrApprentice

North Jersey And Boston MA

MyPosts All Forum Topic
..
What plugs are guys getting the best results with ? and are you running 30% or lower?
Thanks
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-08-2013 10:17 PM  7 years ago
FARRL

rrApprentice

LEESBURG GA. USA

MyPosts All Forum Topic
OS 7, 20% cool power
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-09-2013 12:24 AM  7 years ago
fastrc1

rrKey Veteran

Planet Brooklyn, NY-USA

MyPosts All Forum Topic
OS 8 with Wildcat 30%RIP Roman Pirozek Jr.
Team Futaba USA
Team Kontronik USA
http://flysrw.com
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-09-2013 12:54 AM  7 years ago
John Krebs

rrVeteran

Pittsburgh, PA

MyPosts All Forum Topic
I'm running Tower Power plugs that are supposed to be the equivalent of an OS8. Byron's Rotor Rage 15%. I'll probably switch back to 30% in the summer. I run 30% in my YS56 and the YS60 still feels like it has more power on 15% than the 56 has on 30%.
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-09-2013 12:57 AM  7 years ago
Njheli1

rrApprentice

North Jersey And Boston MA

MyPosts All Forum Topic
Ok
So the the best bet is to run an os 8
Or an enya 5 . Was going to run 20% but everyone seems to be liking 30%. How the tuning and the temp on 30%?
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-09-2013 02:02 AM  7 years ago
ICUR1-2

rrElite Veteran

Ottawa, Ontario

MyPosts All Forum Topic
💎Sustaining Member
if I didn't need a new TX I would so get 1
How are the bearings holding up ?
any issues so far ?
spending time, paying attention
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-22-2013 07:10 PM  7 years ago
Frankcm1

rrNovice

Richmond, VA

MyPosts All Forum Topic
Problems getting the YS-60sr going
Hi RyanW

I've just installed a brand new YS-60SR in my Align Trex 600N. I've been having problems getting this engine broken in because I'm still on my first tank and only burned 2/3 tank over 3 days of getting the engine started and hovering the heli. It's running extremely rich b/c I see fuel dripping from the muffler. My initial settings are: Idle screw 90 degrees, hover needle 2 turns out, and high-speed needle 1.5 turn out.
Today, while hovering; I tried to pull up to go higher and then I started to lose power. I heard a pop sound and then the engine shut off. I hope I didn't blow a piston. I am using the OS#8 glow plug, if that matters.

Any ideas?
Frank_C
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-22-2013 07:59 PM  7 years ago
fastrc1

rrKey Veteran

Planet Brooklyn, NY-USA

MyPosts All Forum Topic
Are u certain the crank nut didn't unscrew on you?

Eaton
RIP Roman Pirozek Jr.
Team Futaba USA
Team Kontronik USA
http://flysrw.com
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-22-2013 08:08 PM  7 years ago
fastrc1

rrKey Veteran

Planet Brooklyn, NY-USA

MyPosts All Forum Topic
Or the clutch may have broken.

Eaton
RIP Roman Pirozek Jr.
Team Futaba USA
Team Kontronik USA
http://flysrw.com
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-22-2013 09:42 PM  7 years ago
Frankcm1

rrNovice

Richmond, VA

MyPosts All Forum Topic
I'll check the nut on the crank and the clutch this evening.Frank_C
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-19-2013 10:26 AM  7 years ago
Frankcm1

rrNovice

Richmond, VA

MyPosts All Forum Topic
Piston was blown. Sent the engine to YS for repair/replacement.Frank_C
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 3 pages [ <<    <    ( 1 )     2      3     NEXT    >> ] 10232 views POST REPLY
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 21  Topic Subscribe

Saturday, July 4 - 5:07 pm - Copyright © 2000-2020 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online