RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 367 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterFlybarless Rotor Head SystemsV-Bar › Initialization issue.
10-14-2012 01:01 AM  5 years agoPost 1
kruuuzn

rrKey Veteran

Traverse City, MI

My Posts: All  Forum  Topic

When I put power to my new V-bar for the first time it "connected" and opened the initialization screen but would not advance beyond that.
Can anybody tell me what I might be doing wrong?
Thanks.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
10-14-2012 01:20 AM  5 years agoPost 2
wrongler

rrProfessor

Brewerton, New York

My Posts: All  Forum  Topic

Are you getting 2 green lites in the upper left hand corner?

Bill Whittaker

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
10-14-2012 01:35 AM  5 years agoPost 3
kruuuzn

rrKey Veteran

Traverse City, MI

My Posts: All  Forum  Topic

Yes, and then it goes to the initialization screen. The one with the picture of the earth and the vertical status bar on the left. The stratus bar comes down about 20% and stops.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
10-14-2012 01:39 AM  5 years agoPost 4
kruuuzn

rrKey Veteran

Traverse City, MI

My Posts: All  Forum  Topic

Got it wrongler. I thought I had the sensor plugged in and I did not.
Thanks for your help man.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 367 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterFlybarless Rotor Head SystemsV-Bar › Initialization issue.
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Monday, June 25 - 1:12 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online