RunRyder RC
WATCH
 1 page 762 views Post Reply
12-15-2011 05:35 PM  9 years ago
Topic Vote0Post 1
Nelson34

rrApprentice

San jose ca

MyPosts All Forum Topic
Beast malfunction
Was flying my 500 with Beast last Sunday and just lost control and it powered down in hoover and dropped. Some damage to the 500, but nothing major. Now I power up my Beast and the lights won't stop lighting in sequence. I removed all servos, placed on a table and powered up-same results. I also tried holding down the program button and it just changes to two blinking lights-anyone have experience like this-I think I have to send the unit back?
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-15-2011 06:07 PM  9 years ago
blackbird

rrVeteran

thessaloniki-Greece

MyPosts All Forum Topic
Can you try it with another rx?
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-15-2011 09:07 PM  9 years ago
koal

rrNovice

Calgary, Alberta- Canada

MyPosts All Forum Topic
"Hoover"

SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-15-2011 11:29 PM  9 years ago
EmmDee

rrNovice

Seattle, WA

MyPosts All Forum Topic
If it's Spektrum/JR, try rebinding the unit.

Mine was doing this as well. The speed control was all booted up and ready, but the beastx wouldn't arm. It just kept flashing back and forth on a row of lights.

I rebound it, and everything booted fine.

Hope this works for you.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-16-2011 12:22 AM  9 years ago
Nelson34

rrApprentice

San jose ca

MyPosts All Forum Topic
Im just going to blame auto correct for hoover-
Im using a Futaba radio-and I do have motor control-but I should be able to get it into program mode if I just simply plug power into it without any other electronics or does it need to be linked to a transmitter?
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 762 views Post Reply
Print TOPIC

 3  Topic Subscribe

Monday, June 21 - 11:29 pm - Copyright © 2000-2021 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online