RunRyder RC
 0  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 495 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Align
T-REX 600 › Swash on new 600EFL wobbling
11-19-2011 08:37 PM  6 years agoPost 1
basmntdweller

rrKey Veteran

Indianapolis IN

My Posts: All  Forum  Topic

I had heard of this on some of the clones but I hadn't seen it on any Aligns.
I just finished my new 600EFL and spooled it up sans blades on the bench. As it was spinning up, I noticed the swash had a bit of wobble. it was as if the swash bearing had a concentricity problem. Anyone seen this before? I am wanting to maiden it but I don't like the wobble. It has to be causing a little out of balance condition if nothing else. It can't be good on the servos either.
Anyone know if the swash is the same as on my 700N FBL? I could swap them around to get in a few flights and send in the bad one for replacement.

Matt


Stupid people have no idea how stupid they are!!!

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-20-2011 01:39 PM  6 years agoPost 2
maj

rrVeteran

united Kingdom

My Posts: All  Forum  Topic

Isn't the 700 swash for a 12mm main shaft so that's not going to work!!

MJ

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
11-20-2011 01:59 PM  6 years agoPost 3
basmntdweller

rrKey Veteran

Indianapolis IN

My Posts: All  Forum  Topic

Yeah, I knew that but wasn't thinking.

Matt


Stupid people have no idea how stupid they are!!!

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 495 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Align
T-REX 600 › Swash on new 600EFL wobbling
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 0  Topic Subscribe

Thursday, June 21 - 7:21 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online