RunRyder RC
WATCH
 1 page 582 views TOPIC CLOSED
HomeTurbineAircraftHelicopterTurbine Helicopters › Wren 54 starting problems Got it !!! Thanks !!!
12-31-2010 07:52 PM  7 years agoPost 1
ron6460

rrApprentice

MASS THE GET F$*KED PAY! PAY! STATE

My Posts: All  Forum  Topic

Hi to all
I took it out to fly first thing started up letting it stablize then it shut down? led on ecu goes to red ? it is a 2006 engine with 10 hours on it outside temp is 40 degress does the GSU have any hidden menues to get to I put a new glow plug in still nothing THAKS GUYS Ron !!

" It was not me ! The sun was in my eyes Super Fly "

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
12-31-2010 08:20 PM  7 years agoPost 2
munkey nuts

rrApprentice

wales uk

My Posts: All  Forum  Topic

happened to me on 2nd hand turbine, the fuel filter was blocked. it was simple as that.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
12-31-2010 08:28 PM  7 years agoPost 3
ron6460

rrApprentice

MASS THE GET F$*KED PAY! PAY! STATE

My Posts: All  Forum  Topic

In line filter
I cant find a in line filter Thanks any way I am still looking at it

" It was not me ! The sun was in my eyes Super Fly "

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
12-31-2010 08:45 PM  7 years agoPost 4
ron6460

rrApprentice

MASS THE GET F$*KED PAY! PAY! STATE

My Posts: All  Forum  Topic

No plug?
It is getting no glow at the plug !

" It was not me ! The sun was in my eyes Super Fly "

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 1 page 582 views TOPIC CLOSED
HomeTurbineAircraftHelicopterTurbine Helicopters › Wren 54 starting problems Got it !!! Thanks !!!
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Saturday, August 18 - 3:16 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online