RunRyder RC
WATCH
 1 page 525 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › ATG V3 help needed
04-28-2010 11:11 PM  8 years agoPost 1
helibro

rrVeteran

hamilton, ohio

My Posts: All  Forum  Topic

can anyone help me set up a ATG V3 with dx7? thanks

hey! were is the reset button!

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-29-2010 05:31 AM  8 years agoPost 2
EVO76

rrApprentice

New York , U.S.A.

My Posts: All  Forum  Topic

whats the question??? I've had a couple, maybe I could help!!

If ya need multiple headspeeds for stunts, you'll need to add a mix..

I plugged mine into AUX 2..and could run 3 different speeds after the mix

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-30-2010 11:36 PM  8 years agoPost 3
ZAC ATTACK

rrKey Veteran

Hamilton Ontario, CANADA

My Posts: All  Forum  Topic

Questions will get answers.Fire away!

MAAC#77677 Medicated daily for your protection

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
05-01-2010 02:55 AM  8 years agoPost 4
EVO76

rrApprentice

New York , U.S.A.

My Posts: All  Forum  Topic

Do ya think he figured it out zac attack???

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-01-2010 03:02 AM  8 years agoPost 5
Wingman77

rrProfessor

Pulaski Tennessee

My Posts: All  Forum  Topic

so has this issue been resolved?

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-01-2010 05:04 AM  8 years agoPost 6
ZAC ATTACK

rrKey Veteran

Hamilton Ontario, CANADA

My Posts: All  Forum  Topic

Where trying to pry the question out of him!! Its not working!!

MAAC#77677 Medicated daily for your protection

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
05-04-2010 12:43 AM  8 years agoPost 7
helibro

rrVeteran

hamilton, ohio

My Posts: All  Forum  Topic

hey guys sorry i was out of town lol im sorry. right now i can not get the atg to reset when i turn tx and rx on the led is red? the led should not be on correct? thanks

hey! were is the reset button!

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
05-04-2010 05:52 PM  8 years agoPost 8
Buzzin Brian

rrProfessor

College Station, Texas

My Posts: All  Forum  Topic

The red light indicates 1 of 2 things generaly. The first one is of course the sensor being over the magnet, I.E. a sensor test. The other 1 indicates that the high and low throttle positions are set the same. I suggest re-setting the high and low throttle settings in normal mode. This should fix your problem.

I hope this helps some.

Brian

Build it, fly it, crash it. Repeat as often as needed.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 525 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › ATG V3 help needed
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 3  Topic Subscribe

Wednesday, August 15 - 3:53 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online