RunRyder RC
WATCH
 1 page 519 views Post Reply
HomeRC & Power✈️Aircraft🚁HelicopterRadio - Futaba FASST › Futaba 12z on logo 600 problem
04-03-2010 01:16 PM  10 years ago
Topic Vote0Post 1
Phoenix Flyer-2

rrNovice

Adelaide, Australia.

MyPosts All Forum Topic
Futaba 12z on logo 600 problem
HI all
i am new to futaba but am getting more used to setting it up thinks its an awesome tx the 12z..
just having a few issues with my logo 600 vbar
the issues are:
when i hit my Thrttle hold i get no hold(my power jazz dont stop) and no left or right rudder..
the same in idle ups i get no rudder..
the heli holds fine just wondering if this is a VBAR menu or something in my TX
any help would be greatly apreciated..
cheers
HAMISH
Logo 600 vbar | Beam E4-A mini vbar | Futaba Fasst on a 12z
SHARE  PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-03-2010 02:48 PM  10 years ago
hootowl

rrProfessor

Garnet Valley, Pa.

MyPosts All Forum Topic
Go into servo monitor. A graph comes up showing all of the channels and what is being output. When you get to that screen flip the hold switch and watch all of the channels making sure only the one you want is changing. If that's good you may have a wiring issue on the heli. I'm not a flybarless expert so maybe others can chime.Wolves don't lose sleep over the opinions of sheep
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 519 views Post Reply
HomeRC & Power✈️Aircraft🚁HelicopterRadio - Futaba FASST › Futaba 12z on logo 600 problem
Print TOPIC

 2  Topic Subscribe

Wednesday, October 21 - 5:21 pm - Copyright © 2000-2020 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online