RunRyder RC
 0  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 419 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterMiniature Aircraft Whiplash & Fury 55 › HZ w/Pump Stratus Problem
03-10-2010 04:11 PM  8 years agoPost 1
Parker Hall

rrApprentice

Danville, IN USA

My Posts: All  Forum  Topic

Hey everyone, I was just wondering if anyone else is having the same problem that I am having right now...
I'm putting together a new stratus right now and I'm putting a os91hz pumped in it; and i'm also using the spektrum ar7100R recievers with the Rev limit backplate sensor.
So the problem i'm running into is not being able to mount the senser due to the fact that the pump is in the way. Does anyone know how far you can move the pump from the engine (mount it to the frame)?

Thanks,

Parker

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-11-2010 05:43 AM  8 years agoPost 2
Parker Hall

rrApprentice

Danville, IN USA

My Posts: All  Forum  Topic

Well i finally figured out how to solve the problem...

I bought longer bolts and mounted everything in this order: Engine, frame, sensor, spacers on opposite side of the sensor, then the pump. Everything seems to fit well in that order.

Parker

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-11-2010 04:45 PM  8 years agoPost 3
marc8090

rrElite Veteran

Long Island, N.Y.

My Posts: All  Forum  Topic

That should work just fine. I ran the pumped motor in a Stratus with the pump of course below the frame and it worked just fine. The extra tiny bit of length you've added to the tubing between the backplate and pump over the tiny bit extra I added shouldn't make any difference.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 419 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterMiniature Aircraft Whiplash & Fury 55 › HZ w/Pump Stratus Problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 0  Topic Subscribe

Friday, June 22 - 6:05 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online