RunRyder RC
WATCH
 1 page 613 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Spektrum DSM › DX7SE & AR7000 Problem
01-15-2010 11:52 AM  8 years agoPost 1
John in Atlanta

rrNovice

Atlanta, GA, USA

My Posts: All  Forum  Topic

Just purchased the DX7 and AR7000 from the classifieds. Seemed to function OK when I first hooked it up on my TRex 450, then the Rx and sat Rx started blinking while I was setting up the system.

I tried to bind again - now, when I plug in the LiPo, the rx lights blink a couple of times and go completely out. The system is not functional. (Installed the bind plug in the horizontal batt slot).

The Rx is powered thru the esc and fresh battery. It flashes when I connect the battery and then shuts down - no light - no power

Any thoughts and help would be greatly appreciated.

John in Atlanta

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-15-2010 12:16 PM  8 years agoPost 2
FlaG8r

rrElite Veteran

Florida

My Posts: All  Forum  Topic

you said fresh pack...are you using a lipo to power this up or the 4 cell nicd Spektrum pack?

Life is tough, it's tougher if you're stupid

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-15-2010 01:16 PM  8 years agoPost 3
John in Atlanta

rrNovice

Atlanta, GA, USA

My Posts: All  Forum  Topic

Using a LiPo

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 613 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Spektrum DSM › DX7SE & AR7000 Problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Monday, July 23 - 3:19 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online