RunRyder RC
WATCH
 1 page 2263 views Topic Closed
Home✈️Aircraft🚁HelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix Issue *Resolved*- User Error
06-18-2009 11:32 PM  11 years ago
Topic Vote0Post 1
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
Phoenix Issue *Resolved*- User Error
After the update to 2.5b it get a "Getstring-Invalid Value" error message.

Any ideas how to fix this?

I tried downgrading to 2.00n and am now getting the same error..wth.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
06-19-2009 06:03 PM  11 years ago
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
No one has any ideas why this is suddenly doing this?

I'll try to uninstall it and reinstall it at some point .
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
06-19-2009 07:42 PM  11 years ago
no1pylon

rrApprentice

Chorley, UK

MyPosts All Forum Topic
I get that message when it crashes, what comp spec have you got?

Maybe worth trying to update your graphics drivers
Check my Gallery
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
06-19-2009 08:41 PM  11 years ago
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
It's a fairly new system, it ran 2.00n fine, once I upgraded to 2.5b it started.

I'll try updating the drivers again, then reinstalling the software. If that doesn't work i'll be flying G4.5 for a while.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
06-19-2009 11:51 PM  11 years ago
no1pylon

rrApprentice

Chorley, UK

MyPosts All Forum Topic
im not sure if they are using dirext X 10 or 10.1 so you could need to update the drivers or check if your GPU is capable.

Hope this helps

Shane
Check my Gallery
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
06-21-2009 11:00 PM  11 years ago
WJackson

rrElite Veteran

Smyrna, Delaware

MyPosts All Forum Topic
Send your diagnostic log file to Phoenix.RIP Roman
Bill Jackson
AlignUSA
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
06-21-2009 11:37 PM  11 years ago
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
Where do I find that?

Even after I uninstalled the program and reinstalled the original software it stills gives the same error message. So..i'm all out of ideaarrrrrrss.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
06-22-2009 12:47 AM  11 years ago
WJackson

rrElite Veteran

Smyrna, Delaware

MyPosts All Forum Topic
It will be in the Documents/PhoenicRc/Diagnostic and Diagnostic log folder. Copy and paste those two files into an email and send it to support@Phoenix-sim.com They will email you your resolution.RIP Roman
Bill Jackson
AlignUSA
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
06-22-2009 12:58 AM  11 years ago
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
Hey thanks for the pointers! Though..i think i found the issue. When I updated to 2.5a it somehow installed itself twice..naming it "PhoenixRC_copy". So, when i started the app it was trying to open two of the same programs at the same time, hence the "invalid getstring".

I uninstalled EVERYTHING (for real this time ) and am in the process of updating from 1.04 to 2.5c.

So far so good.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
06-22-2009 02:04 AM  11 years ago
Vertiviper

rrVeteran

NY- USA

MyPosts All Forum Topic
*UPDATE*
All fixed!

2.5c is GREAT! Huge improvement over the 2.0 series.

For a beta is this is a big step forward, I can't wait for the final version
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 1 page 2263 views Topic Closed
Home✈️Aircraft🚁HelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix Issue *Resolved*- User Error
Print TOPIC

 2  Topic Subscribe

Wednesday, January 27 - 1:58 pm - Copyright © 2000-2021 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online