RunRyder RC
WATCH
 2 pages [ <<    <     1     ( 2 )    >    >> ] 2613 views TOPIC CLOSED
Home✈️Aircraft🚁Helicoptere-MSH Protos, Mini Protos › align 60amp esc?found the problem
04-21-2009 05:35 PM  10 years ago
tchavei

rrProfessor

Portugal

MyPosts All Forum Topic
And you're sure you have governor set to OFF?

Somehow this smells like a bad esc but being unlucky twice isn't that common and from what I've seen, the align esc usually just dies and period. It doesn't give those problems afaik.

Tony

--------------------
"Perfection and patience usually walk side by side..."
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
04-21-2009 05:42 PM  10 years ago
r.s.m.

rrApprentice

Greenville SC

MyPosts All Forum Topic
Yeah I have it in heli one mode.2 chronicles 7-14 "We the People"
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
04-21-2009 06:38 PM  10 years ago
tchavei

rrProfessor

Portugal

MyPosts All Forum Topic
Then I don't know... maybe a datalogger would help or, more simply, try to borrow another esc and try.

Tony

--------------------
"Perfection and patience usually walk side by side..."
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
04-21-2009 08:55 PM  10 years ago
r.s.m.

rrApprentice

Greenville SC

MyPosts All Forum Topic
yeah that would help but i have taken the esc back and i have a scorpion motor coming to go with my scorpion esc. when i get it back from innov8tive. surely that will fix the prob. it could very well be the motor not sure but i will fix it one way or another thanks for your help and time it has been frustrating with still no answer to what has happened ,but its all good. shannon2 chronicles 7-14 "We the People"
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 2 pages [ <<    <     1     ( 2 )    >    >> ] 2613 views TOPIC CLOSED
Home✈️Aircraft🚁Helicoptere-MSH Protos, Mini Protos › align 60amp esc?found the problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Friday, October 18 - 3:50 am - Copyright © 2000-2019 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online