RunRyder RC
WATCH
 1 page 656 views POST REPLY
04-04-2009 11:00 PM  10 years ago
Topic Vote0Post 1
DS 8717

rrProfessor

Here wishing i was somewhere else

MyPosts All Forum Topic
PLAY IN TR BLADE GRIP
I put my TR hub together on my Aurora and there is a lot of end play in one grip compared to the other one,i swaped sides on the hub and the same grip has more play than the other side so it's not the hub but it is in the grip. You can pull it in and out about 10-15 thou more than the other side. All the bearing are in correct and all the spacers are in so it is built correctly.
Anybody else had this problem.
YOU ONLY LIVE ONCE..IF YOU LIVE IT RIGHT THATS ALL YOU NEED
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-05-2009 01:05 AM  10 years ago
JuanRodriguez

rrProfessor

The Villages, Florida

MyPosts All Forum Topic
Sounds like you have a part out of tolerance....
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-05-2009 01:23 AM  10 years ago
DoodrrProfessor - Wescanson -
MyPosts All Forum Topic
Look for a moment at the assemble drawing.

I'd like to believe the cause for any play in a grip is
either a missing shim/ spacer, or the screw isn't tightened down all the way.

  ▲
▲ ▲
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-05-2009 01:57 AM  10 years ago
DS 8717

rrProfessor

Here wishing i was somewhere else

MyPosts All Forum Topic
Found the problem,the outer thrust bearing race wasnt going all the way onto the hub. All the play is gone now.YOU ONLY LIVE ONCE..IF YOU LIVE IT RIGHT THATS ALL YOU NEED
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-05-2009 03:29 AM  10 years ago
blade3d

rrElite Veteran

New Jersey USA

MyPosts All Forum Topic
Yup this is what I did
http://runryder.com/t500269p1/
Blade3d
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 656 views POST REPLY
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 3  Topic Subscribe

Tuesday, July 16 - 5:57 am - Copyright © 2000-2019 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online