RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 553 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix Flight Sim
01-18-2009 07:34 PM  9 years agoPost 1
Storm07

rrApprentice

Manchester, CT, USA

My Posts: All  Forum  Topic

K, finally got this working correctly with the proper cable and using the DX6i transmitter. All I can say is WOW. The flight sim (clearview) that I was using and "thought" was not that bad.... Lord I was wrong. Phoenix is amazing. However, I did notice something that was odd with the setup of the transmitter.

I can not setup the Swash as a CCPM, i have to use the 1servo90 degree setting for this to fly right. If I use the CCPM, the throttle changes the aileron as well and you basically can not bank to the right at all. I even reset the transmitter thinking a setting was wrong somewhere. Anyone else encounter this?

"The well educated, never graduate"
Blade 400 3D
Falcon 40

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
01-18-2009 07:36 PM  9 years agoPost 2
puzom

rrNovice

Europe

My Posts: All  Forum  Topic

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
01-19-2009 12:11 AM  9 years agoPost 3
Storm07

rrApprentice

Manchester, CT, USA

My Posts: All  Forum  Topic

sweet man, thanks

"The well educated, never graduate"
Blade 400 3D
Falcon 40

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 553 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterComputer Flight SimulatorsPhoenix › Phoenix Flight Sim
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Sunday, June 24 - 10:15 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online