RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 501 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › AR7100R sensor and ATGV3
01-18-2009 07:20 PM  9 years agoPost 1
npap

rrApprentice

Toulouse - FRANCE

My Posts: All  Forum  Topic

Hi Guys,

I have equipped my compass Odin with a YS91SR and ATG V3, and I have read on RR that Spektrum AR7100 works perfeclty. So I have mount it but I need a hand:
When I turn by hand the engine, I can easily check that the ATG receive the signal because the red light switch on and off for each rotation . But I have seen that near the point where the red light turn on if you continue to turn very slowly (angle: 1 or 2°) the red light switch off then on then off until next rotation...Don't know if I explain clearly!!
It is like the sensor get a magnet more than one time for each engine rotation...

Is it normal, does my ATG work correctly?

Hope you could help me

Norbert - FRANCE

Agile 7.2 European Factory team - Scorpion - MKS

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-15-2009 12:50 AM  9 years agoPost 2
toppo

rrApprentice

england LEICESTER

My Posts: All  Forum  Topic

hi mines does the same thing, , im running my engine in so cannot tell if its working prop or not ?
thanks mark

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-16-2009 10:47 PM  9 years agoPost 3
toppo

rrApprentice

england LEICESTER

My Posts: All  Forum  Topic

tested mine today and works ok like that ?
have fun flying cheers mark

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-16-2009 10:54 PM  9 years agoPost 4
Darren Lee

rrElite Veteran

Woodstock, GA

My Posts: All  Forum  Topic

I have a ATGV1 with Spektrum sensor on my Knight 3D and it does the same thing but works fine.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 501 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › AR7100R sensor and ATGV3
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Monday, June 18 - 10:28 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online