RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Electric Battery-Charger-pSupply
› Thunder Power 1010C weird problem
03-09-2008 11:24 PM  10 years agoPost 1
Windspiel

rrVeteran

Massachusetts

My Posts: All  Forum  Topic

i recently had thunder power update my bios on my 1010C
when i received it back and went to charge my 6c Lipo and program my charger it came up with a error {VOLTAGE ERROR or wrong polarity}

so after several attempts i though it was the Lipo then i hooked up a Nimh and had same error so i thought this was weird so i hooked the cable leads and plugged it in the wrong socket + in the - and - in the + socket on the charger and it worked
Is it possible the Thunder Power screwed something up during the flash ?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-11-2008 04:30 PM  10 years agoPost 2
fergus

rrKey Veteran

Ireland

My Posts: All  Forum  Topic

Thats not good

If you can get your hands on a flash cable for it then re-flash it yourself. I think its a bigger problem though and would send it back

Regards

Fergus

Regards

Fergus

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-16-2008 03:29 PM  10 years agoPost 3
slash1010

rrNovice

ireland

My Posts: All  Forum  Topic

that message comes up if you connect an already fully charged battery to the 1010c and balancer. maybe that was the case.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Electric Battery-Charger-pSupply
› Thunder Power 1010C weird problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Sunday, June 24 - 12:15 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online