RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 343 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › Glitches from my servo ?
03-08-2008 09:11 AM  10 years agoPost 1
Muse Rocker

rrApprentice

Deinze, Belgium

My Posts: All  Forum  Topic

Yesterday i did a range check on my t-rex 600 nitro.All was fine But today i moved my rudder servo (s9254) to my tail. Turned on and nothing else then glitches. Removing from my tail no glitches anymore,when i moved it little closer there are glitches again

anyone having idea what's the problem?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-08-2008 09:43 AM  10 years agoPost 2
uf-engineer

rrApprentice

Jacksonville, Florida

My Posts: All  Forum  Topic

What type of radio do you have.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-08-2008 10:03 AM  10 years agoPost 3
Muse Rocker

rrApprentice

Deinze, Belgium

My Posts: All  Forum  Topic

i have a graupner R16 Scan

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-08-2008 10:08 AM  10 years agoPost 4
nivlek

rrProfessor

Norfolk England

My Posts: All  Forum  Topic

Have you added an extension lead to move the servo ?

At the end of the day , it gets dark .

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-08-2008 01:13 PM  10 years agoPost 5
Muse Rocker

rrApprentice

Deinze, Belgium

My Posts: All  Forum  Topic

yes i have, perhaps you guys can show some pictures of your servo install

some extra info:
when installed on the boom and i touch the boom (std metal)or servo it gets worse

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 343 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › Glitches from my servo ?
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Tuesday, June 19 - 1:50 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online