RunRyder RC
 3  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 437 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Blade
Blade 400 › 3D hello can anybody help gy401 question??
03-04-2008 11:42 PM  10 years agoPost 1
derrik504

rrApprentice

marrero,La

My Posts: All  Forum  Topic

i hook up the 401 on the 400.when it gets in the air it starts spining fast to the right on the ground it does not spin.what is going on?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 02:41 AM  10 years agoPost 2
rudderman

rrApprentice

Hopkins s.c.

My Posts: All  Forum  Topic

Im not sure but is your delay set to zero on the gyro

Don't talk to me you will make me crash

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 02:58 AM  10 years agoPost 3
derrik504

rrApprentice

marrero,La

My Posts: All  Forum  Topic

noit is at 50 i have an hitech hs325hb servo on the tail if that helps

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 03:08 AM  10 years agoPost 4
Tennwalker

rrNovice

My Posts: All  Forum  Topic

Did u spool up and take off in rate mode then switch to heading hold? Make sure revo mixing is off in ur radio also..

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 03:10 AM  10 years agoPost 5
rudderman

rrApprentice

Hopkins s.c.

My Posts: All  Forum  Topic

Set you delay to zero also on the gyro

Don't talk to me you will make me crash

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 03:21 AM  10 years agoPost 6
Tennwalker

rrNovice

My Posts: All  Forum  Topic

Correct the delay should b zero.. Delay is only used with analog servos to elminate rebounding.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-05-2008 05:55 AM  10 years agoPost 7
derrik504

rrApprentice

marrero,La

My Posts: All  Forum  Topic

thaks guys.but the switch was reversed.it now flighs great.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 437 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Blade
Blade 400 › 3D hello can anybody help gy401 question??
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 3  Topic Subscribe

Friday, June 22 - 3:04 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online