RunRyder RC
WATCH
 1 page 566 views Post Reply
Home✈️Aircraft🚁HelicopterHelicopter Main Discussion › 611 now not working ... the screen is blank after regulator install
08-05-2007 12:54 AM  13 years ago
Topic Vote0Post 1
Amarjit

rrApprentice

Chicago, IL

MyPosts All Forum Topic
611 now not working ... the screen is blank after regulator install
gents,

thought I had it all figured out. I checked the voltage on the governor, and it was set at 5.8 volts. The unfortunate thing is that the 611 is now completely blank! It is as if it's completely dead.....does anyone have any ideas? I've been trying to figure this mess all day

thanks!
andy
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2007 01:06 AM  13 years ago
Amarjit

rrApprentice

Chicago, IL

MyPosts All Forum Topic
got it working!
Thanks everyone....looks like we are good to go

Andy
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2007 02:04 AM  13 years ago
getfurious

rrVeteran

Exeter, NH

MyPosts All Forum Topic
How did you fix it?

Paul
A skilled pilot without flight discipline is a walking time bomb.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2007 02:06 AM  13 years ago
ThunderRobo

rrKey Veteran

Toronto, Canada

MyPosts All Forum Topic
my guess is that he forgot to plug it in LOLDerek
Da' kid with the toyz!
"Time for some Muzak!"
SHARE  PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2007 02:12 AM  13 years ago
z11355

rrMaster

New England

MyPosts All Forum Topic
or he had the power plug in backwards.
SHARE  PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 566 views Post Reply
Home✈️Aircraft🚁HelicopterHelicopter Main Discussion › 611 now not working ... the screen is blank after regulator install
Print TOPIC

 2  Topic Subscribe

Tuesday, September 22 - 3:40 pm - Copyright © 2000-2020 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online