RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 378 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Align
Other › servo/trans/problem
02-12-2006 01:51 PM  12 years agoPost 1
Riker

rrNovice

Barrie Ontario

My Posts: All  Forum  Topic

When I power up my heli the servos pull my swashplate down instead of pushing it up.When I move the aileron/elevator stick with the motor not hooked all of the servos run in the proper direction.
is the throttle stick on the transmitter or is the problem with the reciever?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
02-12-2006 02:33 PM  12 years agoPost 2
Caliber1

rrApprentice

Fort Worth, TX

My Posts: All  Forum  Topic

Sounds like you are starting out in Idle Up.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
02-12-2006 03:51 PM  12 years agoPost 3
Riker

rrNovice

Barrie Ontario

My Posts: All  Forum  Topic

no it is not that .I doubled checked that already and a alarm goes off if I start in idle up.THANKS

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
02-12-2006 04:35 PM  12 years agoPost 4
Gary Jenkins

rrElite Veteran

Nowhere, US

My Posts: All  Forum  Topic

Reverse the pitch.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
02-12-2006 05:20 PM  12 years agoPost 5
jack726

rrVeteran

Cerritos California

My Posts: All  Forum  Topic

Go to the swash mix in your radio. If the pitch (ch6) reading is neg. change it to + and vice versa.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 378 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopter
e-
Align
Other › servo/trans/problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Tuesday, June 19 - 1:43 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online