RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterThunder TigerOther › Tic-Toc Problem on R50
12-10-2004 06:31 PM  13 years agoPost 1
DrDan

rrVeteran

Potosi, Missouri

My Posts: All  Forum  Topic

I can't seem to get tic-toc's to hold altitude on my R50. I can do them all day long on Reflex, but not in real life.

What I am wondering is if my collective servo might not be fast enough. I am using a JR8311. My cyclic is very responsive with the 9252's and MA paddles, so I don't think cyclic is the problem.

Is there anything else that I might be missing, like curves or something? I am using a +-10 pitch, and it is setup semi linear, (0 degrees at mid and hover at 3/4).

Any info or tips is appreciated.


Dr.Dan

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-10-2004 06:39 PM  13 years agoPost 2
nojohnny101

rrElite Veteran

10 miles north of Cincy, OHIO

My Posts: All  Forum  Topic

hey
i know you probably already looked it....but if ya didn't see it...http://www.runryder.com/t145561p1/

Let me know

Thanks
~Will~

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-10-2004 06:46 PM  13 years agoPost 3
DrDan

rrVeteran

Potosi, Missouri

My Posts: All  Forum  Topic

Nope, didn't look there. I was inbetween patients and didn't have time to pick through all the results.

That is a good one though!

Dr. Dan

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-10-2004 09:13 PM  13 years agoPost 4
AMainMaker

rrKey Veteran

Nappanee,IN

My Posts: All  Forum  Topic

You might not be tipping it back and forth far enough. if you try them to fast it will fall
Jason

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterThunder TigerOther › Tic-Toc Problem on R50
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Monday, June 18 - 8:36 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online