RunRyder RC
WATCH
 1 page 374 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › Gy240 on hornet2??
12-09-2004 08:43 PM  13 years agoPost 1
Airwolfie

rrNovice

My Posts: All  Forum  Topic

Can anybody help me? I got a gy240 on my hornet and i dont seem to get it to work.
Spec's are as follows:
-stock hornet2
-gy240 gyru
-Schulze 8ch rx
-jr9 pcm
-1200 3 cell lihs
-twister-x outrunner motor and esc
-futaba micro servo's for ccpm
-hs50 for the tail

i spooled it up but the gyro didn't respond at all
the sero didn't even twitch!!!
All is setup ok, i had my mate, who has a hornet as well, check it out.
Please help!!! i'm at a world's end!!!!

Thanx!!
Martin

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
12-09-2004 09:09 PM  13 years agoPost 2
Mr_Magoo

rrVeteran

Nevada

My Posts: All  Forum  Topic

Have you plugged your tail servo directly into the receiver to make sure the servo works?

Did you bench test your gyro?

Is you gyro plugged into channel 4 slot of your receiver?

There is no remote gain input to the 240, so channel 5 slot on your receiver should be empty.

Magoo

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-09-2004 09:39 PM  13 years agoPost 3
prebres

rrNovice

Knoxville, Ohio

My Posts: All  Forum  Topic

Are you giving the gyro time to init before shaking the sticks?

PM  EMAIL  HOMEPAGE  Attn:RR  Quote
12-14-2004 05:45 PM  13 years agoPost 4
Airwolfie

rrNovice

My Posts: All  Forum  Topic

thanx guys!!!
i checked all of the above and strangely now it works!!!!!

so pleased!!!!

now to get my guts together and go fly the little beast!!!

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 374 views POST REPLY
HomeAircraftHelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › Gy240 on hornet2??
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Saturday, July 21 - 7:06 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online