RunRyder RC
 0  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 491 views POST REPLY
11-03-2004 12:43 PM  13 years agoPost 1
ammo

rrVeteran

Singapore

My Posts: All  Forum  Topic

I had been flying the zoom for a couple of weeks now and i have been looping without a problem but today it just doesn't seem to go good. it would go smoothly like up a stal turn but once pass the vertical point, it will roll over to one side and i get an ugly manevuer. it has been doing well before.
so i'm quite sure it's some setup/parts issue, does anyone has similar experiences?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
11-03-2004 06:12 PM  13 years agoPost 2
steph

rrKey Veteran

Hampshire England

My Posts: All  Forum  Topic

Hi

Are you loseing speed at the top of the loop or putting too much neg pitch in make sure that you start your loop into the wind

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-03-2004 06:52 PM  13 years agoPost 3
ammo

rrVeteran

Singapore

My Posts: All  Forum  Topic

i definitely sound like loosing headspeed on the way up, or at least, i feel my heli is loosing power of late.
So, i suppose the lower headspeed is causing me to fall out after the vertical climb to loop?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
11-03-2004 08:05 PM  13 years agoPost 4
steph

rrKey Veteran

Hampshire England

My Posts: All  Forum  Topic

Yes it sounds like you have put you finger on it keep your headspeed up

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 491 views POST REPLY
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 0  Topic Subscribe

Friday, June 22 - 9:32 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online