RunRyder RC
 4  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 256 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterFlybarless Rotor Head SystemsV-Bar › brand new NEO not working
06-11-2017 05:49 PM  4 months agoPost 1
trexian

rrNovice

Nottingham, UK

My Posts: All  Forum  Topic

Hi
I have a brand new NEO upgraded to pro rescue, I have set it up on spektrum and connected it to the PC software. All channels indicate that they are working, however when i plug in the servo's none of them work, they have power because you cannot move the servo horns when powered up but they do not move with stick control.

I have also tried my v-control using vbar sat and it will not even bind to the v-control.

Any advice please

Ian

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
06-11-2017 10:09 PM  4 months agoPost 2
Tyler

rrElite Veteran

Chicagoland area

My Posts: All  Forum  Topic

Neo

Restore it and start over.

Enjoy things that money can buy IF you don't lose the things money can't buy.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-12-2017 09:15 PM  4 months agoPost 3
trexian

rrNovice

Nottingham, UK

My Posts: All  Forum  Topic

hi

i simply had to start a new version 6 setup and it corrected its self.

Thanks
Ian

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 256 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterFlybarless Rotor Head SystemsV-Bar › brand new NEO not working
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 4  Topic Subscribe

Monday, October 23 - 11:03 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online