RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 451 views POST REPLY
Helicopter
e-
SAB
Goblin 630 › Goblin 630 with Vbar Neo
04-30-2017 03:14 PM  13 months agoPost 1
Jamovich

rrVeteran

Bangalore, India

My Posts: All  Forum  Topic

Hi guys,

Need some advice. I'm using the vbar neo on he goblin 630 and a futaba 18sz radio. Everything is configured however I notice that on maximum collective/high collective if I give elevator or aileron input the swashplate "rides" up the mast. Is this normal? I don't see any setting for such a tendency or note in the vbar manual on this.

On the vcontrol manual there seems to be an option for a cyclic ring...I guess this is for that? This option does not seem to exist in the PC software (as I'm using futaba I don't have such an option on the radio)

Thanks for any help in advance

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-30-2017 03:55 PM  13 months agoPost 2
Flyin for Jesus

rrVeteran

Troy, IL. 62294

My Posts: All  Forum  Topic

I assume that you're not in setup mode on the Vbar. When in flying mode, It does do some strange things when just playing with it on the bench, however it flies just fine.
If you are in setup mode, then you might need to go theough the setup again.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-30-2017 04:47 PM  13 months agoPost 3
Jamovich

rrVeteran

Bangalore, India

My Posts: All  Forum  Topic

Watch at YouTube

This is the behavior on bench

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-30-2017 07:49 PM  13 months agoPost 4
Flyin for Jesus

rrVeteran

Troy, IL. 62294

My Posts: All  Forum  Topic

That looks normal to me.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 451 views POST REPLY
Helicopter
e-
SAB
Goblin 630 › Goblin 630 with Vbar Neo
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Sunday, May 27 - 12:11 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online