RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH  1 page 322 views POST REPLY
ProModeler Scorpion Power
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Hello All,

I just did the most recent update Feb 3 on my V-Control and still says 1.1 on my radio and 1.3 on software. And have also had my bec output voltage disappear from my screen?

Has anyone else come across this?

Thanks to any input..

Anthony

02-04-2017 05:17 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Helicrazy4

Veteran

Milton West Virginia

My Posts: All  Forum  Topic

Did you update your V bar control manager?
are you using pro or .......?

02-04-2017 05:44 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

I have the latest firmware update for both. And am running express.

02-04-2017 07:02 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Dan Minick

Key Veteran

Columbus, WI

My Posts: All  Forum  Topic

You may have went to the user defined main screen. This makes it possible for each model to have a different display on the radio, but is basically blank until you set them up.

Team Synergy, Team FBL Rotors---Formerly Dyecocker1-------if its not broke...it will be!

02-05-2017 04:27 AM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Thanks Dan, How would I undo that?

02-05-2017 05:17 AM
PM  EMAIL  Attn:RR
Ronald Thomas

rrMaster

Gainesville, Fl, USA

My Posts: All  Forum  Topic

Got application enable and turn it off..

Team MikadoUSA 480XXTreme, 550SX, 600SX, 700XXTreme, 800XXTreme!!

02-05-2017 12:19 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Dan Minick

Key Veteran

Columbus, WI

My Posts: All  Forum  Topic

On the TX go to main menu, transmitter setup, application enable, and see if user defined screen box is checked.

Team Synergy, Team FBL Rotors---Formerly Dyecocker1-------if its not broke...it will be!

02-05-2017 01:19 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Just checked that and it was already unchecked. But I just realized it is also showing Not Connected,but have control over servos etc..?

02-05-2017 02:28 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Dan Minick

Key Veteran

Columbus, WI

My Posts: All  Forum  Topic

That is weird. Why dont you hook up to the Vcontrol sync once more and let it do a file check. Maybe something got messed up when you updated

Team Synergy, Team FBL Rotors---Formerly Dyecocker1-------if its not broke...it will be!

02-05-2017 02:30 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Agree... I did a few times even removing a few apps that where not needed. It all checks out with it saying update clock...

02-05-2017 03:09 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

And is happing on my other Heli as well. And am assuming it is a radio software issue.. It will not even let me re-bind..

02-05-2017 04:35 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Just addressed the issue to Mikado.. Will update till further notice..

02-07-2017 01:12 AM
PM  EMAIL  Attn:RR
Ronald Thomas

rrMaster

Gainesville, Fl, USA

My Posts: All  Forum  Topic

Install all the apps on the radio, make sure the NEO is updated, try again..

Team MikadoUSA 480XXTreme, 550SX, 600SX, 700XXTreme, 800XXTreme!!

02-07-2017 01:15 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Anton123

Senior Heliman

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Thanks to Mikado's quick response I had the problem resolved within 24hr. They did a reinstall on there end. And all was as good as new

Love there services and there products...

Thanks to any troubleshooting Gents..

Happy flying

02-08-2017 12:45 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
WATCH  1 page 322 views POST REPLY
Hitec RCD ProModeler
 Print TOPIC Advertisers 

 2  Topic Subscribe

Wednesday, March 29 - 4:14 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies