RunRyder RC
 3  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 641 views TOPIC CLOSED
GLOBAL 3D ProModeler
Helicopter
e-
Yuneec
› Camera not linking to ST10+
04-26-2016 04:38 PM  14 months agoPost 1
fastrc1

Key Veteran

Brooklyn, NY-USA

My Posts: All  Forum  Topic

I have a CGO-3. It will link through the App when using it with the steady cam but will not link to the ST10+ I have even went into the settings and input the password and the message says connection failed. Unable to connect to camera. Please retry. What is happening and why, and what is the solution. I am able to use the tilt function but that's all that can be done.

RIP Roman Pirozek Jr.
Team SRW Comp
Zeal Blades U.S. Flight Team
HRP
Team CanoMod

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
04-26-2016 06:58 PM  14 months agoPost 2
Tim@YuneecUsa

Heliman

Ontario, CA

My Posts: All  Forum  Topic

Usually takes a few seconds for image to appear on transmitter screen. If you need additional assistance please call tech support at 1-844-898-6332.

Binding video

Watch at YouTube

Tim T. (Yuneec USA) Yuneec 4k - Align 700L / 700N DFC / 600N DFC / 550E DFC / 450L

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
04-26-2016 07:02 PM  14 months agoPost 3
fastrc1

Key Veteran

Brooklyn, NY-USA

My Posts: All  Forum  Topic

It's taking longer than a tv show with commercials and then still nothing. Generally it would take 30 seconds to a minute or so but as I indicated; It gives me that warning repeatedly. Okay. I just watched the vid and I'll try that. I'm still baffled as to why I get video with the steady cam real quick and this just won't connect to the ST?

RIP Roman Pirozek Jr.
Team SRW Comp
Zeal Blades U.S. Flight Team
HRP
Team CanoMod

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
04-26-2016 08:53 PM  14 months agoPost 4
fastrc1

Key Veteran

Brooklyn, NY-USA

My Posts: All  Forum  Topic

Problem Solved. Called tech support and they set me straight. Now I can go buzzing around Planet Brooklyn again.

RIP Roman Pirozek Jr.
Team SRW Comp
Zeal Blades U.S. Flight Team
HRP
Team CanoMod

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
04-26-2016 09:41 PM  14 months agoPost 5
wrongler

rrProfessor

Brewerton, New York

My Posts: All  Forum  Topic

So......What solved the problem?

Bill Whittaker

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
04-26-2016 10:30 PM  14 months agoPost 6
fastrc1

Key Veteran

Brooklyn, NY-USA

My Posts: All  Forum  Topic

I followed the video to the letter to no avail. I called them and went through the same process but by tilting the ship more than three times. I have loooong since changed the password to my Cam but i'm guessing that somewhere along the line something may have gotten screwed up because as I indicated before; the App and steadycam lock in. It was just the CGO3 wouldn't broadcast to the TX. Now I can set the Q500 @ 50' elevation and 70 feet out laterally and film my F3C hovering on the course. Should be interesting.

RIP Roman Pirozek Jr.
Team SRW Comp
Zeal Blades U.S. Flight Team
HRP
Team CanoMod

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 1 page 641 views TOPIC CLOSED
Scorpion Power GLOBAL 3D
Helicopter
e-
Yuneec
› Camera not linking to ST10+
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 3  Topic Subscribe

Sunday, June 25 - 11:22 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online