RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
Helicopter
e-
Multi-Rotor Discussions
Other › Having an Issue
08-20-2014 11:42 AM  3 years agoPost 1
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

I am setting up my new Gaui 500x. It came with the Naza V2/GPS. I have it flying but it wants to drift pretty good. It also has a slight wobble in it, very slight untill I tap the ground which makes it very bad and I have to chop the throttle.

Any suggestions? I am using the DX7s

Thanks for all the help.

God Bless,
Jamie

JRAllen is online now Send a private message to JRAllen Find More Posts by JRAllen

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-20-2014 03:13 PM  3 years agoPost 2
HansAuf

rrApprentice

Gainesville, Florida, USA

My Posts: All  Forum  Topic

It could be a few things. Mostly sounds like you are getting vibrations. How is your NAZA mounted? Are your props balanced? Do you have anything loose on the quad at all? With regard to the position hold... Have you calibrated your compass?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-20-2014 05:02 PM  3 years agoPost 3
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

No vibs. Compass has been calibrated. I was wondering if its a gain issue?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-21-2014 12:55 AM  3 years agoPost 4
HansAuf

rrApprentice

Gainesville, Florida, USA

My Posts: All  Forum  Topic

What are your gains set at?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-21-2014 11:34 AM  3 years agoPost 5
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

110 in Manual and 75 in Atti. I am wanting it to be smooth and gentle.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-21-2014 11:02 PM  3 years agoPost 6
HansAuf

rrApprentice

Gainesville, Florida, USA

My Posts: All  Forum  Topic

Yeah, those are probably ok. What firmware version are you running on the NAZA. Also, have you calibrated your ESCs? And you DID say that you balanced your props?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-21-2014 11:10 PM  3 years agoPost 7
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

Yes, all done. I did find that one of the rubber mounts on the Gauis top plate was a little loose. This is where the Naza is mounted. I think it could have been the proble, going to try it tonight.

Jamie

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 509 views POST REPLY
Helicopter
e-
Multi-Rotor Discussions
Other › Having an Issue
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Tuesday, May 22 - 10:52 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online