RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 724 views POST REPLY
Helicopter
e-
Multi-Rotor Discussions
Other › DJI Naza M Lite
06-03-2014 01:30 AM  3 years agoPost 1
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

I really need some help, I am setting up my dads quadcopter which has the Naza Lite. I am having an issue and can't figure it out. When I go into a hover, after about 3 seconds, the quad has a twitch toward the right rear motor. After the twitch, the quad dives to that direction. I have posted a video to kinda show you. Is this my setup or what?

Running Turnigy motors and Simon K Flashed ESCs

VIDEO:

Watch at YouTube

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-03-2014 02:18 AM  3 years agoPost 2
d_wheel

rrVeteran

Deep in the heart of Texas.

My Posts: All  Forum  Topic

I had a problem like that and it turned out to be a bad connection in an extension cable for one of the speed controls. I installed shrink tubing around it to keep it from vibrating loose.

Later;

D.W.

Gettin old aint for sissies!

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-03-2014 06:25 PM  3 years agoPost 3
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

Also can you set limits on the Naza Lite?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-04-2014 04:03 PM  3 years agoPost 4
Gas Power

rrApprentice

Hampstead, NC 28443

My Posts: All  Forum  Topic

Thanks for the help, Bad solder joint was the problem.....

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 724 views POST REPLY
Helicopter
e-
Multi-Rotor Discussions
Other › DJI Naza M Lite
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Monday, May 21 - 2:36 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online