RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 490 views POST REPLY
Helicopter
e-
Electric Motors-Controllers-ESC
ESC › Cannot get IU's to work with CC 100A ESC
11-10-2013 01:57 AM  4 years agoPost 1
Scott1115

rrElite Veteran

Greenwich, CT

My Posts: All  Forum  Topic

My buddy cannot get IU1, 2, and 3 to work with CC 100 ice ESC
Trex 550E
CC ice 100 ESC and 20A BEC
14 FG
Skookum 450 governed

The SE switch is set up for N->IU1->IU2 and is formatted as on-off-off, off-on-off, and off-off-on.
The SA switch is set up for IU3 and formatted as off-on,

In the servo menu, we can see the bars moving corresponding to the switches being moved. Problem is HS does not change.

He set up the ESC for governor and did not set end points. Could this be his issue?

Any ideas how to get the IU to work?

Compass 7HV, Trex 550E
RCRCC

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-10-2013 03:44 AM  4 years agoPost 2
Funky Trex

rrElite Veteran

Westerville, OH - USA

My Posts: All  Forum  Topic

Calibrate the endpoints on the remote. None of my Ice controllers have the proper range with 100/100 endpoints on the throttle channel. All of them have needed some changes to have the proper throttle range and make the gov work correctly or to get full throttle range using fixed endpoints (no gov).

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-10-2013 04:13 AM  4 years agoPost 3
Scott1115

rrElite Veteran

Greenwich, CT

My Posts: All  Forum  Topic

I figured, thanks.

Compass 7HV, Trex 550E
RCRCC

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 490 views POST REPLY
Helicopter
e-
Electric Motors-Controllers-ESC
ESC › Cannot get IU's to work with CC 100A ESC
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Friday, May 25 - 2:28 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online