RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 421 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › motor not working...
08-05-2013 12:53 AM  4 years agoPost 1
skyy_gard_1

rrNovice

Jacksonville fl

My Posts: All  Forum  Topic

I just purchased a t rex 450 and after changing the esc to a castle ice esc, I cannot get the motor to do anything...before the change and after...any ideas

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2013 01:06 AM  4 years agoPost 2
D.Magee

rrKey Veteran

kansas city mo.

My Posts: All  Forum  Topic

The esc is probably not arming you may need to set end points on the throttle
I just had that problem on a 550 I called castle and they talked me through setting it up. They are real helpful.
If you are using a beast x you have to power the esc separate from the beast x. To get it set up.

Teameagles@HaveFun

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2013 04:42 AM  4 years agoPost 3
dkshema

rrMaster

Cedar Rapids, IA

My Posts: All  Forum  Topic

If you are using a Futaba radio, you need to reverse the throttle channel.

-----
Dave

* Making the World Better -- One Helicopter at a time! *

Team Heliproz

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
08-05-2013 05:10 AM  4 years agoPost 4
AWittleWabbit

rrElite Veteran

O.C., CA

My Posts: All  Forum  Topic

I remember having to up the ATV to get the throttle to arm on the ice50. I was using a JR x9303 at the time.

Heli-itis sufferer.

PM  EMAIL  GALLERY  BLOGAttn:RR  Quote
WATCH
 1 page 421 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › motor not working...
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Thursday, October 19 - 8:25 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online