RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 1493 views POST REPLY
HelicopterRadio - Hitec Aurora › Aurora 9 with anylink - 1SQ
01-05-2013 04:54 AM  5 years agoPost 1
jason46

rrVeteran

MI

My Posts: All  Forum  Topic

I'm trying to setup an Aurora 9 with an anylink to a 1SQ. In the Aurora I selected heli 90degree swash, set the gyro to 38 and setup a throttle hold switch. Far as I can tell that is all I need to setup, am I missing something here? The anylink beeps once and the status light goes solid. The 1sq does a slow blink, i noticed on the stock radio when it binds/arms it goes into a fast blink. Also, modulation in the radio is set to PPM/N.

Any help would be appreciated.

*edit*
I tried the anylink with a dx6i set to heli 90degree swash and no go. The anylink beeps once and status light goes solid green, but the 1sq won't bind or arm.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-05-2013 01:35 PM  5 years agoPost 2
jason46

rrVeteran

MI

My Posts: All  Forum  Topic

If anybody else happens across this, there is a bind button under the canopy on the 1SQ that the manual makes NO mention of.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-05-2013 02:05 PM  5 years agoPost 3
jason46

rrVeteran

MI

My Posts: All  Forum  Topic

My suggestion for anybody with an Aurora 9 and a 1sQ, first, throw away the instructions to reduce bad information, this will reduce frustration with what should be a fun experience. I further discovered Throttle and Elevator should be reversed, everything else normal.

Also, the 1sq is a neat little flyer.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 1493 views POST REPLY
HelicopterRadio - Hitec Aurora › Aurora 9 with anylink - 1SQ
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Sunday, April 22 - 9:42 am - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online