RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 389 views TOPIC CLOSED
HelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › sd 10 g with gaui 425 and 3g
01-26-2012 12:30 AM  6 years agoPost 1
BK479

rrApprentice

usa

My Posts: All  Forum  Topic

Hello I am haveing problems with this set up have been for months i feel like this

OK i have done the finless bob on the servo horns. all the belcranks are 90 and the swash is level. today i went to the dir mode on the 3g unit and the swash moves great. step 2 set the EL limits and step 4 the AI limits. the final results are the swash isn't moving level up and down. now it looks like the 2 front servoes are moving more than the EL servo or the EL servo isnt moving enough. also at 0 pitch mid-stick the blades are facing to the nose and tail. when i move the EL stick up and down you can see the blades moving. when you shouldn't see any movement at all. and no there isn't any mix on in the radio, i can start with a new model and it does the same thing.

epa all at 100
D/R all at 100
cepa all at 100

swash
-60 ----- +65
+30 - 60 +65
+30 +60 +65
Any help would be great Thanks Brian

I feel like takeing a BFH to the radio and 3g

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
01-26-2012 01:46 PM  6 years agoPost 2
GMPheli

rrElite Veteran

W. Bridgewater, MA USA

My Posts: All  Forum  Topic

I don't know anything about FBL units, but if you bypass it does everything work ok then? This will at least tell you if you have a radio or FBL problem.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
01-26-2012 03:53 PM  6 years agoPost 3
BK479

rrApprentice

usa

My Posts: All  Forum  Topic

in DIR moad it works fine go out of dir and the swash doesent move level up and down

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 1 page 389 views TOPIC CLOSED
HelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › sd 10 g with gaui 425 and 3g
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Sunday, May 20 - 5:04 pm - Copyright © 2000-2018 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online