RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 522 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › Castle Creations Bec Pro
04-05-2011 02:44 AM  6 years agoPost 1
acolon

rrNovice

Orocovis, Puerto​Rico, U.S.

My Posts: All  Forum  Topic

Hi, I just bought a cc bec pro V2 and I'm having problems to connect it to the field link and the PC. I'm using the stock red and black servo lead that comes with the bec and also I powered it with a lipo and nothing happens in the connection between the link and the pc.
I'm doing something wrong?
Please Help!!

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-05-2011 02:55 AM  6 years agoPost 2
Hotstart

rrApprentice

Melville L.I.

My Posts: All  Forum  Topic

bec

make sure the polarity is correct I did the same thing

Stop worrying about it just fly . Team Lynx ( the best products )// Mostro/goblin 700 & 570

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
04-05-2011 08:22 PM  6 years agoPost 3
jackheli

rrProfessor

Vancouver - Canada

My Posts: All  Forum  Topic

Do you have the castle link software installed and running before you connect the BEC?

It's easy to find an excuse to do wrong. Hard is not to find an excuse to do right.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 522 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › Castle Creations Bec Pro
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Monday, November 20 - 11:02 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online