RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 507 views
HelicopterOff Topics › Help with Windows Media player
09-06-2003 07:05 AM  14 years agoPost 1
cdrking

rrElite Veteran

Seattle

My Posts: All  Forum  Topic

I seem to get a lot of errors using Windows media player 9.0. I am running windows 98SE. With plenty of hard drive space and plenty of RAM.

It seems to be hit and miss with regards to when it will work. Sometimes I'll be able to view about 5 or 6 media player files and then it stops working.

Went to the MS website and couldn't find anything. I have also tried uninstalling it and then reinstalling it. Nothing seems to help it.

Please help.

Jeff

To hover is divine, the alternative is rather PLANE.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
09-06-2003 07:05 AM  14 years agoPost 2
irq

rrKey Veteran

San Diego, CA

My Posts: All  Forum  Topic

What do the errors say?

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
09-06-2003 04:43 PM  14 years agoPost 3
cdrking

rrElite Veteran

Seattle

My Posts: All  Forum  Topic

No errors it just doesn't play sometimes. Sometimes it play the sound only and not the video. Other times the video starts then stops and the sound continues. I have installed and reinstalled many times. Just seems like it's hit and miss with it working.

Jeff

To hover is divine, the alternative is rather PLANE.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 507 views
HelicopterOff Topics › Help with Windows Media player
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Monday, December 11 - 12:20 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online