RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 409 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Electric Battery-Charger-pSupply
› Flightpower 60a esc question
06-06-2010 03:06 AM  7 years agoPost 1
philip 01

rrElite Veteran

ft worth

My Posts: All  Forum  Topic

got a buddy with a trex 500 running subject esc.

after transferring the model to another xmitter, everything is working except the esc is beeping but not coming online with the new xmitter. the model went from one dx7 to another.

gotta be something simple but can't remember what needs to be done to get it to link up properly.

any ideas?

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-06-2010 03:20 AM  7 years agoPost 2
heliguy

rrVeteran

Boulder, CO

My Posts: All  Forum  Topic

Assuming the throttle channel is not reversed, then it usually means the throttle channel is not throwing far enough.

Move the throttle trim all the way down on the new transmitter and see if it activates.

You may have the increase the travel adjust on the throttle channel to get it to go low enough for the ESC to detect it's at minimum throttle.

If travel adjust is already at 100% try going to 110.

Al

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 409 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Electric Battery-Charger-pSupply
› Flightpower 60a esc question
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Monday, October 23 - 1:55 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online