RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 464 views
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Blade
Blade CX › crystal fit on 4-1
11-19-2009 09:59 PM  7 years agoPost 1
Kdog35

rrApprentice

Lancaster, CA

My Posts: All  Forum  Topic

I just crashed my blade CX and now I'm getting the blinking green and red lights (will not arm). I tried re-seating the RX cystal, no luck. I also un-plugged the servos and motors and I still get the blinking lights. I noticed the crystal fits "sorta" loose in the slot. Is this normal, or should it fit tightly?? I'm wondering if I should buy a new set of cystals, or maybe the 4-1 is now bad because something broke inside, what's your thoughts?

thanks,

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-20-2009 11:45 PM  7 years agoPost 2
Gyronut

rrProfessor

Martinsville In.

My Posts: All  Forum  Topic

Swap the xtals first, the the 4 in 1.

Rick

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-21-2009 12:52 AM  7 years agoPost 3
Kdog35

rrApprentice

Lancaster, CA

My Posts: All  Forum  Topic

I'll give it a try.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
11-21-2009 08:50 PM  7 years agoPost 4
Kdog35

rrApprentice

Lancaster, CA

My Posts: All  Forum  Topic

I tried swapping the crystals and there was no change. Can crystals actually "burn out" and stop working after a crash? I never experienced any problems with them before, so I don't know, and the one is fitting loosely in the 4-1.

please help, thanks.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 464 views
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Blade
Blade CX › crystal fit on 4-1
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Friday, November 17 - 9:12 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online