RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 374 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › need help with my heli
03-19-2009 11:47 PM  8 years agoPost 1
heliman1189

rrNovice

Michigan

My Posts: All  Forum  Topic

ok dont know where to start this winter i went and got me a new heli its the pixy-zap pro i put my 6100 in 4-futaba servos-s 3114 and a 10 amp feigao speed controllerand a rc-mart brushless motor and im useing 800mah 7.2 batterys i got it all up and running it was flying good for about a week then out of know where i would start to power up and the reciver would start to blink it would do that on and off so i got a new speed contrller 18amp feigao 4-new servo spmdsp60 spektrum oh the gyro is a g190 futaba and in all so changed the reciver to a ar6300 and the motor and i will be dam if it still is doing the same thing that it was doing with all the old suff any body dont know what it can be help
the only thing i have not changed is the batterys i have two of them and they both take a charge so its got to be the batts right

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
03-20-2009 12:39 AM  8 years agoPost 2
Heli 770

rrProfessor

USA.

My Posts: All  Forum  Topic

It could be your batt pack is bad.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-20-2009 12:43 AM  8 years agoPost 3
Gyronut

rrProfessor

Martinsville In.

My Posts: All  Forum  Topic

Did you program the speed control for the proper battery voltage and cutoff..??

Does the Rcvr start off locked and then start flashing later..??

Did you try to re-bind..??

Rick

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 374 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › need help with my heli
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Tuesday, November 21 - 2:00 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online