RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 439 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › futaba 611 problem
07-10-2008 10:10 PM  9 years agoPost 1
aido

rrNovice

Dublin Ireland

My Posts: All  Forum  Topic

Anyone got any ideas? 611 in t-rex 600 sp. After 20-30 perfect flights noticed piro rate left was much slower than right. linkage setup spot on, 90% each way on limits.I took off sensor and working on my bench I gave full right rudder and twisted sensor to the right, no fight back. Did same on left and rudder came back against stick command Did sub menu reset and things seem fine on the work bench, but have not flown yet.LHS thinks I should bin it. love to hear if anyone had something similar happen. Cheers.

PM  EMAIL  Attn:RR
07-12-2008 02:22 AM  9 years agoPost 2
Damper

rrVeteran

Point Blank TX USA

My Posts: All  Forum  Topic

My thought is something with the EPA. I am experiencing the same
problem and been reading the Manuel. But I can not figure
out the application on what I am trying to achieve exaclty.
This only an idea I apologize if i am totally off.

Full Throttle Spooning Leads To Forking

PM  EMAIL  Attn:RR
07-12-2008 03:05 AM  9 years agoPost 3
jphilli

rrKey Veteran

Atlanta, Ga.

My Posts: All  Forum  Topic

Haven't heard of that but I can tell you that your end points are a bit low. Move the ball on the servo wheel in a hole so that you can get more resolution.

I hope your other problem works itself out though. My 611 flew perfect for a few years until a crash took it out.

PM  EMAIL  Attn:RR
WATCH
 1 page 439 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterMain Discussion › futaba 611 problem
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Tuesday, September 19 - 6:03 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online