RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 1012 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Blade
Blade 400 › 3D Blade 400 tail rotor moving with no input
07-08-2008 11:57 PM  9 years agoPost 1
flingwing55

rrNovice

winchester,va. USA

My Posts: All  Forum  Topic

Any ideas on why my tailrotor might be creeping with no input from the tx? Rudder trim is 0 and sub trims are 100.I center the tail rotor blades with the stick ,let go of it and the blades creep to the left.I have gone thru the radio settings twice to make sure there were no incorrect settings.The gyro is working when i move the tail of the helicopter it responds in both rate and hh mode.But when I let it sit and the blades start moving on their own.

PM  EMAIL  Attn:RR
07-09-2008 12:00 AM  9 years agoPost 2
Heli 770

rrProfessor

USA.

My Posts: All  Forum  Topic

Does it only move in HH?
What gyro?

PM  EMAIL  Attn:RR
07-09-2008 12:36 AM  9 years agoPost 3
gooberseptember

rrApprentice

monroeville pa

My Posts: All  Forum  Topic

how high is the gain on the gyro?

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
07-09-2008 01:27 AM  9 years agoPost 4
flingwing55

rrNovice

winchester,va. USA

My Posts: All  Forum  Topic

It has the factory gyro and it dosent matter if its in HH or rate.The gyro is set to 66.5 rate and 64 hh

PM  EMAIL  Attn:RR
WATCH
 1 page 1012 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Blade
Blade 400 › 3D Blade 400 tail rotor moving with no input
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Thursday, September 21 - 10:30 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online