RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 439 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterAerial Photography and Video › Helicommand---Setup Help???
07-07-2008 08:07 PM  9 years agoPost 1
jascamera

rrVeteran

san francisco, ca

My Posts: All  Forum  Topic

Wow, lucky that I really tested the helicommand on the ground before I take off. Don't know why, it seem to work fine for a moment, then swatch plate drift off after a while of tilting the heli. And some time it make sudden corrections. And now my elevator servo don't work, fried(JR 8301), don't know if they aren't compatible. Or if there's a setting for servos. Please give me some suggestions, Already fried one of my servo, don't want to crash the whole heli.

Jason

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
07-07-2008 08:13 PM  9 years agoPost 2
trackhead

rrKey Veteran

utah

My Posts: All  Forum  Topic

Obviously check it first on the bench, without blades.
Then spool it up with no blades to check the swash/servo's.
Then spool it up without stabilization.
Then spool it up with blades and low stabilization.

I about crashed last week on the ground due to RF interference from a bent motor shaft.

You might be having the same problem.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 439 views
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterAerial Photography and Video › Helicommand---Setup Help???
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Thursday, November 23 - 4:31 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online