RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 488 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › CSM with Futaba problem...
12-01-2007 10:59 AM  9 years agoPost 1
bighic

rrApprentice

Cumbria UK, the centre of the earth

My Posts: All  Forum  Topic

Hi Chaps

I am having trouble setting up my CSM 560 micro with my Futaba 14MZ, it goes threw the set up sequence with no problems but I can’t get the Giro to go in to head and hold once the setup is complete. I think it must be something in the radio settings but I don’t know what.
I no the Giro works because I tried it with my Sanwa RD8000 so I must be doing something wrong but I can’t get my head around it.

Do any of you guys have any ideas?

Cumbria UK, If crashing were a skill I would be world class...

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-05-2007 05:15 AM  9 years agoPost 2
ZXXflyer

rrKey Veteran

stone mountain, georgia, US

My Posts: All  Forum  Topic

Sounds like a mistake I made last week after entering calibration mode to change the travel endpoints!

make sure you are getting full endpoints on whatever channel you have the gain plugged into..

also, a mistake I made once was lowering the endpoints as stated in the manual to enter the calibration/programming mode, and then forgetting to bump them back up after programming..

I took off and wondered why my tail wasn't holding for sh*$.
Gain was basically at less than 10%.

Believer in Weston motors!

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 488 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterRadio - Servo - Gyro - Gov - Batt › CSM with Futaba problem...
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Sunday, October 22 - 11:59 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online