RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 382 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterBeginners Corner › Rudder Troubles
12-01-2007 03:28 AM  9 years agoPost 1
RIKIL

rrNovice

cdd

My Posts: All  Forum  Topic

I am trying to setup my old controller, JR X-388s, to work on my conputer so I can run a simulation prog.

All the controls are working fine with the exception of the rudder. As soon as I move the control, the rudder is applied 100%. Even if I just move it a millimeter. It's either off or on.

I have poured over the manual to try and correct this but nothing seems to make any difference.

I am not sure where to start, does anyone know what I am describing?

Thanks.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
12-01-2007 03:31 AM  9 years agoPost 2
george0079

rrElite Veteran

USA

My Posts: All  Forum  Topic

what program are you trying to use

Hell... I can fix that.
Uh oh..
Nope.
It's ***ked!!!
RE-KIT!!!!!

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
12-01-2007 04:04 AM  9 years agoPost 3
RIKIL

rrNovice

cdd

My Posts: All  Forum  Topic

I am using Flying-Model-Simulator - http://n-old.ethz.ch/student/mmoeller/fms/index_e.html

When I am in the configuration area of the controls is where I see this.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
12-01-2007 04:39 PM  9 years agoPost 4
RIKIL

rrNovice

cdd

My Posts: All  Forum  Topic

this turned out to be a bad connection inside my radio.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 382 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
HelicopterBeginners Corner › Rudder Troubles
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Friday, October 20 - 1:33 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online