RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 533 views
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Align
T-REX 450 › Problems with berg 7P
09-17-2007 03:40 AM  10 years agoPost 1
Timex_29

rrNovice

Canada

My Posts: All  Forum  Topic

I`m using a berg 7p with my trex SE and i`m having a really weird problem with the receiver.

This problem is not constant and happens to me from time to time. Normally it just happens when I have forgotten about the problem
(weird).

When I connect the battery, the receiver will simple not initialize or will not lock into my frequency. This happens even if i'm the only one flying. When this happens I have to reprogramme the receiver and normally after this i`m good for a few flights.

I'm not sure what to do, has anyone had a similar problem ?

Thanks and please help

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
09-17-2007 03:49 AM  10 years agoPost 2
stespell

rrNovice

Cov., La. usa

My Posts: All  Forum  Topic

Sounds like the reciever may have a problem and I would return it for repair or replacement I have one maybe 20 flights on it and I have not had any problems yet. I hooked it up right out the box just made sure my tx was on when I powerd it up.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
09-17-2007 03:52 AM  10 years agoPost 3
stespell

rrNovice

Cov., La. usa

My Posts: All  Forum  Topic

Another thought h'mm may be the crystal worth a try.....

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 533 views
Scorpion Power Scorpion Power
Helicopter
e-
Align
T-REX 450 › Problems with berg 7P
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Friday, November 24 - 8:42 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online