RunRyder RC
 1  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 489 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
09-10-2007 09:03 PM  10 years agoPost 1
Krister T

rrApprentice

Sweden

My Posts: All  Forum  Topic

Ok!
I started up my heli and carried it out to the helipad.
On the way out so does suddenly the idle raise a bit and I lost the control over the helicopter.
Back on the table so did I switch off and on both the radio and receiver a couple of times and it still not working.
But now one day later so does everything work as it supposed to.

Have anyone seen this before?

/Krister

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR
09-11-2007 09:24 AM  10 years agoPost 2
blingboy

rrNovice

australia

My Posts: All  Forum  Topic

g3 reciever

i had a brand new g3 shutter and twitch like crazy from the minute it was turned on and as soon as i changed it over with another brand new one all was fine so that bad reciever went back to the dealer that i got it from .... there are bad eggs in every product out there its just luck of the draw some times i think

blingboy

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
09-11-2007 04:53 PM  10 years agoPost 3
Nick Jones

rrKey Veteran

anderson

My Posts: All  Forum  Topic

Sounds like you went into failsafe, check your battery...

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
09-12-2007 03:12 AM  10 years agoPost 4
Kevin Dalrymple

rrKey Veteran

Indianapolis

My Posts: All  Forum  Topic

It dose sound like it went into fail Safe. Di some one turn on thereradio on your channel? If you switched it off and on again and nothing, than i would say someone was on your channel. Good luck with your search.

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH
 1 page 489 views POST REPLY
Scorpion Power Scorpion Power
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 1  Topic Subscribe

Sunday, September 24 - 12:44 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online