RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 403 views
HelicopterThunder TigerOther › Found Aluminium Dust on R50V2 after flight
01-27-2007 11:27 PM  10 years agoPost 1
Dragonfryer

rrApprentice

Singapore

My Posts: All  Forum  Topic

Hello,

I just found aluminium dust around the engine throttle area & around the frame on the muffler side.

Initially, I thought the muffler (Hatori 246 )was loose from the OS50 hyper which caused the rubbing & dust but found the muffler was still tightly attached.

Anyone experienced this before. Please advise.

Thanks

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
01-27-2007 11:31 PM  10 years agoPost 2
jimco

rrApprentice

east texas

My Posts: All  Forum  Topic

Check your clutch bell. Sounds like you left a washer under the fan when going together and clutch is rubbing the top of the clutch bell.

Honey, where's the check book, it's Fedex again

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-28-2007 12:11 AM  10 years agoPost 3
Dragonfryer

rrApprentice

Singapore

My Posts: All  Forum  Topic

Clutch Bell & Clutch

Hi Jimco,

Come to think of it, I found it strange that the main is not engaging as strongly as it was in the past. Had to turn up the throttle start from 20 to 30 . Also noticed a twitch in the tail like the engine coughs.

Thanks

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 403 views
HelicopterThunder TigerOther › Found Aluminium Dust on R50V2 after flight
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Wednesday, December 13 - 1:03 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online