RunRyder RC
 4  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 542 views
Helicopter
e-
Blade
Other › Hitec Eclipse 7 with BCPP
01-26-2007 07:38 PM  10 years agoPost 1
grock

rrApprentice

Israel

My Posts: All  Forum  Topic

Hey,
I may buy tomorrow a raptor 30 v1 and hitec eclipse 7 channels.
I wanted to know if I can use this tx with my bcpp.

Does anybody here have this controller? how is it?

Thanks,
Gil.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
01-26-2007 09:26 PM  10 years agoPost 2
johndog35

rrApprentice

Kansas City, Kansas

My Posts: All  Forum  Topic

I have a Hitec Optic 6 for mine. Works great for me.

Landings are nothing more than controled crashes

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
01-26-2007 09:36 PM  10 years agoPost 3
bbeverlie

rrKey Veteran

Hudson,New Hampshire.USA

My Posts: All  Forum  Topic

I know you can with a Blade CP with stock 4n1

AMA#846952

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
01-26-2007 09:49 PM  10 years agoPost 4
johndog35

rrApprentice

Kansas City, Kansas

My Posts: All  Forum  Topic

I use mine with my Blade CX, Blade CP Pro and Brushless motor and my TRex SA. There is some fine tuning but the end result is worth it.

Landings are nothing more than controled crashes

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
03-28-2007 04:40 AM  10 years agoPost 5
Knight Hawke

rrNovice

Advance, Mo...U.S.A.

My Posts: All  Forum  Topic

Optic 6 set up CX

johndog35

I just got me a Optic 6 for my CX.. What are your setting for your CX. I'm checking out diff. sites looking for settings for my CX.
So far found 2 diff. sets of settings.. Can you help?

Joe

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-18-2007 06:52 PM  10 years agoPost 6
rcs8

rrNovice

Chagrin Falls, OH USA

My Posts: All  Forum  Topic

Solid Red on LED

Just got the Hitec Eclipse 7 with the spectra module.

With the stock 4-in-1 with the Channel 17 rx crystal, I can get all the servos to work appropriately but the LED stays red and the motors won't turn. Throttle servo is reversed appropriately (doesn't work in normal, either). Trim at zero. Stick at zero. PPM mode.

If the tx weren't communicating with the rx, then the servos would't respond. (I think)

Everything works great with my Futaba 6EXHP so I know it's not the rx.

Any help would be appreciated.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-19-2007 02:33 AM  10 years agoPost 7
Stack

rrVeteran

Bethlehem, PA

My Posts: All  Forum  Topic

You need to adjust your throttle end points. If I remember correctly - adjust top and bottom ends out.. adjust top end so that full throttle gives you red light and adjust bottom end so that the 3 in 1 will arm without having to add down trim to the throttle channel.

Worked great with my BCPs.

Let me know if you get stuck. I'll dig the radio back out.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-19-2007 02:48 AM  10 years agoPost 8
rcs8

rrNovice

Chagrin Falls, OH USA

My Posts: All  Forum  Topic

Perfect!

Thanks for your help. Up and flying!!

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
04-19-2007 02:52 AM  10 years agoPost 9
Stack

rrVeteran

Bethlehem, PA

My Posts: All  Forum  Topic

No prob! just make sure that red light doesn't come on too early.. if it does, back the end point down.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 542 views
Helicopter
e-
Blade
Other › Hitec Eclipse 7 with BCPP
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 4  Topic Subscribe

Monday, December 18 - 2:56 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online