RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 607 views POST REPLY
HelicopterThunder TigerOther › What happened to my Fan?!
05-02-2005 01:33 PM  12 years agoPost 1
Dsquared

rrApprentice

North Kent, UK

My Posts: All  Forum  Topic

Hello,

I've had some problems with my R30 V1 Pro.

Really struggled to get it running yesterday and eventually gave up.

Taking it apart today, I found that the fan appears to have melted!

I can't figure out why it happened. Anyone else had this happen?


David
(losing patience with my R30!)

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-02-2005 02:43 PM  12 years agoPost 2
DOKEY

rrProfessor

Northamptonshire UK

My Posts: All  Forum  Topic

Looks like your fan is rubbing on something.
Have a look under neather the heli where the fan sits, you should see straight away where it is rubbing !

Ryan.

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-02-2005 02:46 PM  12 years agoPost 3
Ruff

rrVeteran

Queen Creek, AZ

My Posts: All  Forum  Topic

This happened to me one time. I think you got the fuel line caught when you installed the engine.

Ruff

http://srcha.com

PM  EMAIL  HOMEPAGE  GALLERY  Attn:RR  Quote
05-02-2005 02:55 PM  12 years agoPost 4
Dsquared

rrApprentice

North Kent, UK

My Posts: All  Forum  Topic

Thanks for the replies.

You were right.

After posting my message, I had another look in the helicopter. Looking with the help of a light, I found little red particles.

The conclusion: the remote glow cable must have been rubbing against the fan.

Damn!

I will learn from this mistake!


David

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 607 views POST REPLY
HelicopterThunder TigerOther › What happened to my Fan?!
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Sunday, January 21 - 8:34 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online