RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH
 1 page 613 views
06-06-2004 05:45 PM  13 years agoPost 1
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

any one have a problem with there mixer after a couple of crashes
i have a lot of glitching from the servos was all working fine intill i put the Complete Center Core chassi on and added all the electronics been glitching none stop does anyone know what that can be?? bad mixer i trested the rec and works fine


Thanks

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-07-2004 01:04 AM  13 years agoPost 2
pbmax

rrKey Veteran

Olympia, WA - USA

My Posts: All  Forum  Topic

Excuse my ignorance, but what is a Complete Center Core Chassis? Is that the all-aluminum chassis?

pbmax

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-07-2004 01:13 AM  13 years agoPost 3
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

yeah im sorry, its the one from helihobby

you think the aluminum could glitch it??

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-07-2004 03:54 AM  13 years agoPost 4
pbmax

rrKey Veteran

Olympia, WA - USA

My Posts: All  Forum  Topic

Yup, any extra amount of metal in close proximity to the RX and antenna can cause glitching. You might try to isolate them a bit better.

pbmax

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-07-2004 10:41 AM  13 years agoPost 5
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

pbmax thank you

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-07-2004 05:44 PM  13 years agoPost 6
alpha1

rrNovice

So CA USA

My Posts: All  Forum  Topic

I was getting a lot of glitches (when heli was on my right side nose foreward mostly) I moved the antenna down, wrapped on a plastic post sticking straight out foreward, zip tied to the skid and it solved my problems. I guessed I had to get the further from the electronics the better. No more glitches at all.

PM  EMAIL  Attn:RR  Quote
06-08-2004 04:35 PM  13 years agoPost 7
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

alpha yeah i just got to attenna posts going to try that also
Thanks

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-08-2004 07:53 PM  13 years agoPost 8
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

curly thanks i wll check after every flight i woudnet have even thought about that

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-08-2004 10:19 PM  13 years agoPost 9
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

ok still alot of glitching every time it glitches the motor inside sparks alot
lol maybe bad motor would that cause it to glitch i have a lipo pack also and i thought it was a hp 370 maybe its not and would that do it also???


once again thanks for all the help


oh and when i turn it so i can see if the tail works the amin blades go also?? so when i turn it to the left the tail gos and the main baled im so confused i should have never upgraded it LOL
i have a laser 4 radio from hitec

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
06-12-2004 10:11 PM  13 years agoPost 10
crossbox

rrNovice

New Jersey

My Posts: All  Forum  Topic

do you guys think it could be the century gyro??? it seems to work fine
but still glitches to where it almost takes off but falls to the left then i run to unplug the battery i realoy think its the alum body

i dont know

PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR  Quote
WATCH
 1 page 613 views
 Print TOPIC  Make Suggestion 

 2  Topic Subscribe

Thursday, December 14 - 6:49 pm - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies

Login Here
 New Subscriptions 
 Buddies Online